Konfirmation:

Konfirmation den 16. august 2020

KONFIRMATION I SOGNET

Konfirmationsdatoer

for de kommende år ( kl. 10.30)

Der er indgået aftale mellem Vordingborg kommune og kommunens/provstiets præster om, at konfirmation og konfirmationsforberedelse skal flyttes til 8. klassetrin.

Aftalen træder i kraft ved skoleårets begyndelse 22/23 – men da de elever, der i dette skoleår er 8. klasser, allerede er konfirmeret i 7. klassetrin, bliver der ingen konfirmationer i 2023 på Sjællandssiden af provstiet, idet de første 8. klasser på sjællandssiden vil påbegynde undervisning i 2023 og blive konfirmeret i 2024.

År 2021

Kalvehave Kirke: Bededag den 30. april, er flyttet til d. 22. aug. kl 10:30

Kalvehave Kirke: søndag d. 16. maj. er flyttet til d. 5. september (elever fra Kalvehave Skole & Børnehus)

År 2022

Kalvehave Kirke: Søndag den 8. maj.

Kalvehave Kirke: søndag d. 29. maj. (elever fra Kalvehave Skole & Børnehus)

År 2023

Kalvehave Kirke: Bededag den 5. maj.

Kalvehave Kirke: søndag d. 21. maj. (elever fra Kalvehave Skole & Børnehus)

År 2024

Kalvehave Kirke: Søndag den 21. april.

Kalvehave Kirke: søndag d. 12. maj. (elever fra Kalvehave Skole & Børnehus)

År 2025

Kalvehave Kirke: Bededag den 16. maj.

Konfirmand-indskrivning

For konfirmander i Kalvehave og Stensby sogne, der skal konfirmeres i 2021, bliver der indskrivning den

3. september 2020 kl. 16.00 - 18.00 i Langebæk Præstegård.

Husk at medbringe dåbs- og navneattest.

Der bliver som de to foregående år tale om undervisning i moduler. Nærmere program udleveres ved indskrivningen.

Som noget nyt kan I indskrive konfirmander som I kan læse om nedenstående:

Her https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her tlf 55395037.