Aktiviteter:

Kommende foredrag og koncerter

Julekoncert

Herlufholm-Koret kommer torsdag den 7. december kl. 19.00 i Stensby kirke.

Menighedens læser op

Der er ”De ni læsninger” søndag den 10. december kl.10.30 i Stensby Kirke.

Koret medvirker, og menigheden læser op. En festlig julegudstjeneste efter engelsk mønster.

Julens salmer synges

Der er ”Syng julen ind” i Stensby Kirke søndag den 17. december kl.10.30 ved Alex Mark Knudsen og organist Lennart Lindegaard.

Nytår med kransekager

Vi fejret nytårets komme søndag den 31. december 13.30 i Stensby og 15.00 i Kalvehave Kirke med en kort gudstjeneste med efterfølgende champagne og kransekage.

Nytårs koncert

søndag d. 14 januar 2018 kl. 15.00 i Kalvehave kirke

Med Jens Peter Hansens store Wienerorkester.

Som består af glimrende, garvede, gemytlige og gråhårede musikere, sammen med unge utrolige dygtige talenter.

Orkestret er inspireret af den verdenskendte Andre Rieu.

Det er både wienermusik, populærmusik, jazz, klassiske ting og mere kommerciel musik. Det er alle kategorier, vi berører. Vi sidder og filer wienermusik af i en halvanden time, forklarer Jens Peter Hansen og fortsætter:

Nytårskoncerten har været spillet i bl.a. Magleby og Vordingborg kirker, med udsolgte kirker.

Dørene åbnes kl. 14.30, hvor organist Lennart Lindegaard vil spille populære melodier, inden koncerten starter. Vi håber, at se så mange som muligt til en hyggelig, musikalsk eftermiddag i Kalvehave Kirke.

Det bliver en stor musikalsk oplevelse søndag 14 januar, oplyser John Thøfner fra Kalvehave kirke. Alle er velkomne.

Entre kr. 100,00 Kontant eller Mobilepay

Vibeke Galle, Vordingborg: Om børneopdragelse

Torsdag den 18. januar 1918 kl.19.00 i Langebæk Præstegård.

Kyndelmisse - denne gang i Damsholte

Vore to sogne sammen med Mern-Ø. Egesborg, Damsholte og Fanefjord-Bogø Sogne. Derfor foregår kyndelmisse-gudstjenesten denne gang i Damsholte Kirke. Det er søndag den 4. februar kl.15.00. Vi fejrer forårets snarlige komme med lys og sang og oplæsning af digte.

Fastelavn er mit navn

Der er fastelavnsfejring i Kalvehave Kirke søndag den 11. februar kl.10.30. Spejderne medvirker og alle børn er velkomne til at møde udklædt. Der er tøndeslagning i ”Oles Have” efter gudstjenesten, samt servering af varme drikke og fastelavnsboller.

Konfirmandernes egen gudstjeneste

Søndag den 25. februar kl.10.30 i Stensby Kirke er det konfirmanderne, der selv står for gudstjenesten. Prædikant er altid en af konfirmanderne. I år er det Simone, der har meldt sig, Også ved de kirkelige læsninger er det konfirmander, der medvirker.

Programmet omfatter både wienermusik, populærmusik, jazz, klassiske ting og mere kommerciel musik. Dørene åbnes kl. 14.30. Alle er velkomne.

Entre kr. 100,00 kr., som betales kontant eller via Mobilepay.